Lunchmeny v. 41

Måndag

- Skånsk kalops med rödbetor.

- Pasta med salami, oliver och tomatsås.

- Prinskorv med stekt potatis och stekt ägg.

- Laxpudding med skirad smör.
 

Tisdag

- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt.

- Stekt fläsk med kokt potatis och löksås.

- Kokt torsk med dillhollandaise.

- Chipotleglaserade kycklingvingar serveras med selleri och gräddfil.

- Pasta Bolognese.

 

Onsdag

- Sotarns fläskrullad med ädelost, sparris, bacon och gräddsås.

- Oxjärpar med gräddsås.

- Nils-Emils strömmingslåda med anjovis, chilisås, lök och grädde.

- Pasta Carbonara.

 

Torsdag

- Kycklingschnitzel med bearnaisesås och pommes.

- Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.

- Panerad fiskfilé med remouladsås och kokt potatis.

- Pasta Con carne med biff, sambal, svamp, paprika och grädde.

 

Fredag

- Skomakarlåda med biff, bacon, purjolök och potatismos.

- Fiskgratäng.

- Pasta ”mums mums” med fläskfilé, vitlök, grädde och kantareller.

- ”Pytt Bellman”, gräddstuvad pyttipanna serveras med äggula och rödbetor.

Följande rätter från den fasta menyn

ingår i lunchmenyn​

1 - Pizza 1-12.

2 - Sallad 1-6.

3 - Hamburgertallrik 150 gr. 

4 - Kebabrätter.

Lunchmeny  för  95:-

Vi serverar husmanskost och lunchmenyn

förnyas varje vardag. 

Måndag-fredag  10:00-15:00

Smör, bröd, sallad, läsk (33cl) och kaffe ingår

 

Smaklig måltid och varmt välkomna!